Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Hyvinvointia hiuksille tuoksuttomasti.

Hiusten ja päänahan hoito on talvella vielä haasteellisempaa kuin kesällä. Melko usein hiukset ovat kuivat, sähköiset " lentävät " ja päänahka kutisee ja ärtyy.

Saunominen kuivattaa hiuksia ja usein peseminen. Suosiossa oleva parta tarvitsee hoitoa ja iho parranajon jälkeen. Tarvitaan myös hajusteettomia tuotteita, hajusteyliherkkyys on lisääntynyt. Näihin löytyy apua, esim. Simin System 4 sarjasta löytyy moneen ongelmaan ratkaisu. Tuotteet ovat hajusteettomia, löytyy kuivalle, ärtyneelle kuin myös ravoittuvalle päänahalle ja hiuksille täsmätuote. Ahkeralle saunojalle hoitava oil cure niin iholle kuin hiuksille sopiva. Shale oil rasvoittuvalle, aralle päänahalle, sekä moisture scalp lotion kuivalle päänahalle ja sopii myös parranajon jälkeen ihoa rauhoittamaan. Hiuspohjaan jätettävä tonic neste sopii hyvin monelle hiuspohjaa rauhoittamaan, kevyen tuen sähköisille hiuksille antaa repair suihke pesun jälkeen käytettäväksi ja hiuksiin jätettäväksi tuotteeksi.

Parta tarvitsee ainakin partaöljyn, jolla kurittomat partakarvat asettuvat. Parran hoitoon löytyy myös erilaisia pesu- ja hoitotuotteita ja omaa trimmausta auttamaan partakampa. Nyt myös saatavilla joko itselle tai lahjaksi Tigin hoitopakkauksia hius- ja partatuotteita.

Miehille tarkoitetut tuotteet ovat usein juuri hajusteettomia tai hyvin vähän tuoksuvia. Cutrinin sensitive sarja on myös hajusteeton, esim. hiuskiinteet niitä tarvitseville hajusteettomasti. System 4 sarja sopii erinomaisesti psoriaatikoille. Myös monelle tuttu Bio+ sarja miedolla tervantuoksulla joko jatkuvaan käyttöön tai ongelmatilanteisiin. Balance shampoo ja hoitoaine tasapainottamaan kuivaa ja normaalia päänahkaa, special shampoo myös jatkuvaan käyttöön ja active tuotteet kun tarvitaan enemmän tehoa. Parturikäynnilläsi löytyy opastuksella sopivat tuotteet.

tuote sim uusi pieni