Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Hiusten kasvatus uuteen malliin.

Hiusmallit muuttuvat ajan myötä ja me kaikki jollain tavalla muutamme hiusmallejamme silloin tällöin. Muoti muuttaa käsitystämme siitä miltä pitäisi tässä ajassa näyttää ja oma toiveemme muuttaa mallia tapahtuu näistäkin syistä. Joskus työ tai harrastus voi vaikuttaa hiusten pituuteen ja malliin.

Kun hiusmallia päätetään muuttaa ja on löydetty mahdollinen uusi malli, alkaa hiusten tarkastelu ja sopivuus ko. malliin. Usein vaaditaan jonkin osan kasvatusta pitemmäksi, kuten nyt, kun päälaen hiukset ovat usein pitemmät kuin hiukset sivulta ja takaa.

Joskus myös hiukset on saatettu leikata liian lyhyiksi joko omasta tai jonkun muun avustuksella. Tällöin on sama juttu hiuksia pitää kasvattaa, jotta niistä saadaan haluttu malli. Hiusten kasvusuunnat, pyörteet asettava omia vaatimuksiaan miten malli saadaan aikaiseksi, ja hiusten suoruus tai taipuisuus sekä kiharuus.

Kasvatusaikana hiuksia siistitään ja leikataan niiltä osin mitä ei olla kasvattamassa ja kasvualuetta muotoillaan varovaisemmin.

Kasvatus vaatii hiukan kärsivällisyyttä, mutta lopputulos palkitsee. Lopulta hiukset kuitenkin kasvavat melko nopeaan.

Miesten hiuksiin löytyy paljon mukavia malleja ja uusi ilme piristää aina.

Alla pari kuvaa hiusten kasvatuksesta, melko lyhyitä päälaen hiuksia aletaan kasvattaa, jotta niistä saadaan kaavailtu taaksepäin taipuva malli. Tässä ollaan vielä alkuvaiheessa.

20170927 155433

uusi kotisivut 2