Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Hiusten leikkauksella ja hoidolla pirteyttä syksyyn.

Talven ja juhlakauden lähestyessä hiukset on hyvä leikkauttaa ajoissa kuntoon. Noin viikkoa ennen menoja hiusmalli kuntoon ja ei sitten tule turhaa kiirettä ajanvaraukseen. Hiusmallia voi olla hyvä tarkastella voisiko sitä hiukan muuttaa tai mitä jos kokeilisi jopa pientä raidoitusta, kevyttä sävyä ja hankkisi itselleen hyvän muotoilutuotteen opastuksen kera.

Oman hiusvärin raikastus käy nopeasti eikä todellakaan näytä värjätyltä, mutta piristää kummasti ilmettä. Kokeile ja kysy! Hiuspohja saattaa talven tullen alkaa kutista ja hiukset tuntuvat kuivilta ja sähköisiltä. Näihin auttaa hoitavampi shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka pitää pipoaikanakin hiukset järjestyksessä.

Eräs asiakkaani piristää itseään ja ympäristöään silloin tällöin pirteällä värillä tai raidalla. Tällä kertaa parilla lilalla etuosan raidalla. Kuvassa alhaalla, kivaa ja rohkeaa.

Nuoremmat asiakkaat lataavat hiusmallikuvia kännykkään ja näin kertovat tekijälle toiveistaan omien hiusten leikkaukseen. Näistä saa hyvää vinkkiä mitä toivotaan. Kun hiusten mahdollisuudet huomioidaan ja muu mallin sopivuus tälle asiakkaalle päästään hyvään lopputulokseen.

Syksyn miesten hiusten leikkauksissa näkyy melko lyhyitä malleja, mikä ei tarkoita sitä että nyt joka päähän tehdään samanlaisia leikkauksia. Aina pitää katsoa kokonaisuus, mutta muodista otetaan vinkkejä tulevaan kauteen. Tervetuloa!

20170914 150109