Varaa parturiaika netissä Facebook Avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00
Satakunnantie 12, 20100 TURKU
Soita puh. 040 5453 509 tai 044 976 0057

Asiaa, ohjeita ja opastusta hiusten maailmasta.

Hiusten kesämuistio

Kesä on vihdoin lämpöisenä saapunut iloksemme. Hiukset kaipaavat kesälläkin leikkausta, lomien alkaessa ja moniin kesärientoihin valmistauduttaessa. Noin viikkoa ennen juhlia hiukset tulee leikkauttaa mallinsa jo rusketusrajojenkin tähden. Lomaa on kiva viettää ilman hiushuolia, ennen loman alkua tai sen aikana aika parturiin ja hyvä kesämalli hiuksiin. Usein kesällä hiukset leikataan tavallista lyhyemmiksi ja sen on hyvä tapa kokeilla miten niissä viihtyy. Syksyn ja talven tullen voi palata aikaisempaan pituuteen tai uudesta mallista voikin tulla pysyvämpi jokisinkin aikaa.

Asiakkaat ovat kiinnostuneet hiusmuodista ja leikkauksen suunnittelu alkaakin siitä, kun keskustellaan mikä nyt on muotia ja sopiiko se hänelle. Tämä onkin tärkeä kysymys, oli muoti mitä tahansa aina on huomioitava asiakkaan persoona, hiusten laatu pyörteineen, kasvojen muoto, ikäkin on hyvä kriteeri, Hiukset muuttuvat kun ihminen muuttuu, hiukset menettävät kimmoiisuuttaan, väriä ja ovat usein kuivemmat kuin aikaisemmin. Leikatessa nämä seikat huomioidaan ja tehdään tyylikäs asiakkaalle sopiva malli. Nuorisomuoti sopii parhaiten nuorille, leikkaus voi olla räväkämpi niinkuin nyt pitkään on leikattu ns. ananasmallia monine muunnelmineen.

Kun oleskellaan ulkona auringossa, saunotaan ehkä enemmän pitää kiinnittää huomiota pesu- ja hoitoaineisiin. Hiukset saattavat vaalentua, tuntuvat karheammilta, toisaalta joillekin kesä on hyvää aikaa, hiuspohja voi paremmin esim. psoriaatikot.

Hanki joka tapauksessa itsellesi sopivat tuotteet parturireissulla ja matkoille matkakokoiset pullot.

Parturiiini tullessasi ei tarvitse niinkään miettiä millä millikoolla hiukset tullaan leikkaamaan tai mitä työvälineitä käytetään, luota ammattilaiseen. Varaa aika kätevästi netistä, soita tai kysy ohikulkiessasi, valitse itsellesi sopiva tapa. Teit sitten kesällä sitä tai tätä älä hiuksia leikkauttamatta jätä!

 DSC0277